Privatannonser

Obs! Vi har inte längre någon egen produktion av dödsannonser. Önskar du en dödsannons hänvisar vi dig till en begravningsbyrå som i sin tur kommer att hjälpa till med din annons och beställning. Är du prenumerant så uppger du det till begravningsbyrån så kommer din annons att rabatteras.

Familjeannonser

Dela med dig av livets viktiga händelser i Svenska Dagbladet. På familjesidorna kan du annonsera under många rubriker, från vigsel, förlovning, födda och dop till dödsannonser, till minne och tack.

Det går bra att annonsera med bild under placeringarna Gratulation, Födda, Förlovning, Dop, Adoption, Nygifta.

Grundpriset utgår från bildens maxhöjd 30 mm och 4 textrader, ett införande i tidningen. Vid bildannonsering, tänk på att:

  1. personen bör uppta största delen av bilden
  2. ljus bakgrund framhäver personen bättre
  3. bilden automatiskt görs mindre
  4. maxstorlek på bilden är 3000 Kb (3 Mb)

Annonser under förlovade och vigda kontrolleras alltid. Därför behöver vi båda parters telefonnummer.

50% Rabatt på Tack-annonser:

Vid publicering av en dödsannons erbjuder vi våra kunder en tackannons till halva priset på gällande prislista. För att få rabatten måste du beställa tackannonsen inom 60 dagar efter att dödsannonsen varit införd i SvD.

Obs! Döds-, till minne- och tackannonser går inte att beställa via webben eller per telefon. Kontakta privatannonser på privatannonser@svd.se för mer information, eller ring 08-13 00 10.

Annonsera med bild under nygifta

Tänk på att:

För bästa resultat bör personerna uppta största delen av bilden Bilden automatiskt görs mindre vid behov Rekommenderad storlek på bildfil är 3000 Kb (3 Mb), upplösning 170 dpi Exempel på bröllopsannonser: Klicka här!

Beställ annons

För beställning av privatannons skicka e-post till privatannonser@svd.se. Manus och eventuell bild för annons vill vi ha senast fyra arbetsdagar innan önskad publiceringsdag tillsammans med faktureringsadress och personnummer på beställaren.Vi återkommer därefter med PDF på annonsen och prisuppgift.

Prislista finns här.

Vid frågor når du SvD privatannonser på tel. 08-13 00 10. Telefontid måndag till fredag kl. 9.00-11.30.